workimg
  • 2 Mart 2017
  • Uydu Haberleri

Yetişkin kanalların yayınları durduruldu

Digitürk firması yıllardır yetşkin kanallarını kullanıcılarına izlettiriyorudu. yetşkin kanallarını izleyebilmek için özel olarak paket satan firma ve hatta bazı durumlarda özel olarak ücretsiz bir şekilde izleyicilerine yetşkin kanallarını


hediye ediyordu. Çokta iyi birşeymiş gibi üstene basa basa yetşkin kanalları hediye veya ücretsiz izleyebilirsiniz diye de günaha teşfik ediliyordu. ama artık digitürkün yeni sahibi olan katarlı iş adamının digitürkü satın almasından hemen sonra kısa bir süre içerisin de köklü değişiklikler yapıldı. bunlar en önemlilerinden biri olacak olan yetişkin kanallarının kapatılmasıydı sanırım. almış olduğu çok öenmli bu kararın ardından katarlı iş adamını kutlar almış olduğu bu önemli ve uygun olan kararın ardından kendilerini kutlamak istiyoruz.

Bu adımın şu anda türksatta yayın yapan bazı ürün satışlarının gerçekleştiği veya cinsel içerikli yayınlar yapan bir kaç ürün satışı yapab,ilmek için cinselliği ün plana çıkaeran diğer televizyon kanallarına örnek olmasını diliyoruz.